Meer dan 10 jaar ervaring
Gratis en vrijblijvende offerte

Kelderlekkage

Een lekkage in uw kelder is een ernstig probleem. Veel mensen slaan daar spullen op, wat betekent dat lekkages allerlei schade kunnen veroorzaken en het is ook een ideale omgeving voor schimmelgroei! Om dit te voorkomen, moet je zeker weten waar deze leidingen zich precies bevinden, zodat er niet overal water komt als er eentje breekt.

Waar zit de lekkage?

Vraag een offerte aan binnen 1 minuut.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen? Bel: 085 060 8433

Kelderlekkage repareren & opsporen

Om onnodige schade te voorkomen, is het belangrijk dat u snel een specialist inschakelt. Wij bieden lekdetectie en reparatie van kelderlekkages met behulp van de meest geavanceerde technieken, zodat er vaak geen al te intensieve of kostbare dingen hoeven te gebeuren zoals het openbreken van dingen, wat later alleen maar meer kosten met zich meebrengt als er later weer reparaties nodig zijn.

Bespaar tijd en geld met moderne lekdetectie

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de oorzaak van uw kelderlekkage. Onze gespecialiseerde aanpak zorgt ervoor dat u kunt voorkomen dat het erger wordt en dit zal ervoor zorgen dat verzekeringsmaatschappijen ook met ons in zee gaan! Als er een kans is dat de bouwverzekeraars reparaties vergoeden, is de kans groot dat ze op zoek gaan naar iemand die deze taken al eerder heeft uitgevoerd, omdat wij zulke experts in ons vak zijn – allemaal dankzij het feit dat we huizen weer droog houden (en hen geld besparen!).

Wij zijn de snelste, meest betaalbare lekdetectie experts van Nederland. Ons deskundige team is snel op locatie en wij kunnen zo snel mogelijk beginnen met het repareren van uw lekkage! U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er geen hulp in de buurt is als het tijd is voor reparatie. We gaan meteen aan de slag om uit te zoeken waar precies die vervelende lekken zitten zonder nog een minuut te verspillen.

24/7 bereikbaar bij spoed

Ervaren lokale specialisten

Vaak gedekt door verzekering

Last van water in de kelder?

Op zoek naar een oplossing voor uw vochtproblemen in de kelder? Een lekkage in de kelder is alleen een probleem als er water in de kelder staat. Afhankelijk van wat de oorzaak is, kunnen we oplossingen vinden die voor alle partijen werken!

Kelderlekkage oorzaken:

  • Een grote hoeveelheid regen en een hoge grondwaterstand.
  • Constructiefouten.
  • Slechte conditie van het metselwerk.
  • Poreuze kelderwanden.
  • Scheurvorming.
  • Slechte verbinding wand en vloer (kim)
  • Omgevingsfactoren.

Wat zijn de beste oplossingen bij een kelderlekkage?

Een bouwkundig onderzoek is één manier om het probleem van de waterdoorlating van uw kelder op te lossen. Dit kan worden gedaan door het te impregneren met een materiaal dat elk oppervlak duurzaam en waterdicht maakt, maar de structurele integriteit niet aantast.

Als u een gestage stijging van het niveau van uw grondwater ervaart, is het belangrijk om de oorzaak te onderzoeken. Hoewel het op het eerste gezicht een goed idee lijkt, kan het dichten van lekken de zaak in veel gevallen juist verergeren. Bijvoorbeeld, als u lekkende regenwaterafvoeren heeft, dan zal dit het water verder de afvoer in sturen en nog meer problemen veroorzaken voor uw huis of bedrijf!

Het beste wat wij u aanraden bij het aanpakken van een loodgietersprobleem is om zo snel mogelijk een ervaren vakman in te schakelen, omdat die precies weet hoe u van deze vervelende problemen afkomt zonder schade aan te richten.

Kelderlekkage

Particulier en zakelijk

Betaalbare prijzen

Vakkundige lekdetectie

Damian

review lekdetectie

We hadden een onduidelijke situatie met een lekkage in de vloerverwarming, maar ze hebben het opgelost door allerlei varianten te onderzoeken! Ze kwamen netjes op tijd en maakte tijd om uitleg te geven.

Vincent

review lekdetectie

Ik kan niet geloven hoe vriendelijk en professioneel dit bedrijf is! Ze namen de tijd om alles wat ze aan het doen waren uit te leggen, wat mijn leven als huiseigenaar een stuk makkelijker maakte. Ik zou ze zeker aanraden!

Petra

review lekdetectie

We zijn erg blij met onze keuze voor dit bedrijf. De service die zij leverden was snel, professioneel en betrouwbaar! We hadden een lekkage en we wisten niet waar de oorzaak zat.

Snel een kelderlekkage opgelost

Heeft u vastgesteld dat uw kelder een lekkage heeft? Zo ja, maak u geen zorgen! Het is belangrijk om dit probleem goed en snel te verhelpen. Gelukkig voor alle betrokkenen, zullen wij een grondige blik werpen op de situatie alvorens eventuele lekken of andere kwesties zoals loodgietersproblemen aan te pakken.

Als u de beste oplossing wilt kunt u ons inschakelen om de lekkage op te lossen. U krijgt garantie op al onze diensten die wij leveren voor uw gemak voor het geval er iets mis gaat. Wij hebben veel ervaring en kennis die helpt garanderen dat deze garantie ook lang zal duren.

Het handhaven van de klanttevredenheid moet altijd een prioriteit zijn bij het runnen van een bedrijf, want zonder hun loyaliteit wat zou het leven de moeite waard maken?

Meest voorkomende oorzaak kelder lekkage

Een van de meest voorkomende plaatsen voor een kelderlekkage is in uw afvoer of waterleidingen. U zult ronde cirkels op de muren zien van waar er nattigheid is geweest, en er kunnen zich plassen vormen als het ook een actieve rioolleiding is! Het andere type is wanneer u in het begin geen problemen opmerkt – maar dan problemen ondervindt met overstromingen bij zware regenval.

Wat kan waterlekkage in de kelder veroorzaken?
De meest voorkomende problemen hebben te maken met afvoer, lekkende waterleidingen of druk van het grondwater.
Wat is de beste manier om een lekkage te repareren?
Lekdetectie is een ingewikkeld proces, en hangt niet alleen af van de oorzaken van lekkage. Wij beoordelen dit graag voor u, zodat wij een juiste diagnose kunnen stellen!
Loop ik het risico weer vochtproblemen te krijgen?
Helaas nemen veel mensen hun vochtproblemen niet serieus. Dit kan leiden tot een eindeloze cyclus waarin het probleem een tijdlang wordt ‘verdoezeld’, waardoor het alleen maar zichtbaarder wordt wanneer het weer terugkeert met een grotere ernst dan voorheen – en dit gebeurt vaak tenzij u iemand vindt die uw probleem permanent wil oplossen! Wij bieden garanties over onze diensten, zodat huiseigenaren weten waar ze aan beginnen door ons in te huren – tegen een eerlijke prijs.
Kelder water- en vochtvrij voordelen?

Wat als u een tweede leefruimte in uw kelder zou kunnen hebben? Dit is niet alleen een idee. Het is werkelijkheid! En de voordelen houden daar niet op: Met minder vochtige lucht, een hogere luchtkwaliteit en een betere gezondheid voor iedereen die beneden woont of werkt.

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?
Wilt u snel en gemakkelijk een offerte? Bel ons dan! Wij bieden een snelle, professionele service die u binnen enkele dagen een antwoord zal geven. Als u iets op maat wilt hebben, geef onze specialisten dan meteen een idee van wat het is, zodat ze zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen – ook altijd tegen concurrerende tarieven.
Vochtproblemen voorkomen in uw woning en kelder?
De beste manier om vochtproblemen in je huis en kelder te voorkomen is door ervoor te zorgen dat er minder vocht is. U kunt dit doen met ventilatie, zoals het openen van ramen wanneer u kookt of een douche neemt, zodat de lucht gemakkelijk kan doorstromen in plaats van de hele dag stil te blijven staan in ons huis!

De nieuwste artikelen over kelderlekkage

Offerte voor lekdetectie ontvangen

24/7 bereikbaar bij spoed
Ervaren lokale specialisten
Particulier en zakelijk
Vakkundige lekdetectie
Betaalbare prijzen

Heeft u vragen? Bel: 085 060 8433

Contact met een lekdetectie specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.