Meer dan 10 jaar ervaring
Gratis en vrijblijvende offerte

Lekkage badkamer

U heeft misschien een lekkage in uw badkamer! Als u nu de juiste stappen onderneemt, kan dat u later tijd, geld en frustratie besparen. Een lekkende douche, badkuip of wastafel kan snel vocht en houtrot in vloeren veroorzaken. Bel vandaag nog met een lekdetectie specialist.

Waar zit de lekkage?

Vraag een offerte aan binnen 1 minuut.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen? Bel: 085 060 8433

Lekkage in de badkamer verhelpen

Om waterschade te beperken en verdere aantasting te voorkomen, is het belangrijk om nu al de volgende maatregelen te nemen:

  • Draai de hoofdkraan dicht
  • Gebruik emmers of Slurpzakken
  • Meld eventuele lekkages bij je verzekering
  • Fotografeer eventuele lekkages of andere beschadigingen

Zodra u ons belt, komt een specialist bij u thuis om eventuele lekkende leidingen te repareren. Onze 24/7 spoedservice betekent dat wij overal klaar voor zijn!

De oorzaken van een badkamer lekkage

Een lekkende leiding is de meest voorkomende oorzaak van waterschade in de badkamer. Er zijn echter ook andere factoren die tot lekkage in uw huis kunnen leiden, zoals slecht voegwerk en slechte afdichting of losse tegels op natte plekken die het moeilijk voor u maken om uit te vinden waar het precies vandaan lekt zonder onderweg iets anders te beschadigen!

24/7 bereikbaar bij spoed

Ervaren lokale specialisten

Vaak gedekt door verzekering

Kosten van een badkamer lekkage

Het is moeilijk om precies te zeggen hoeveel het u zal kosten als u iemand inhuurt voor deze klus. Het hangt volledig af van het type en de locatie van het probleem, evenals andere factoren zoals hoe ernstig of grootschalig een probleem is, of er middelen nodig zijn van externe partijen (zoals hydraulische reparaties), enz.

  • Hoe ernstig is de lekkage? Als u onmiddellijke hulp nodig heeft of denkt dat er geen uitweg is, verwacht dan hogere prijzen van professionals die meteen aan de slag kunnen.
  • Welke methode is nodig om de badkamer lekkage op te sporen?
  • Hoeveel tijd kost het onze lekdetectie specialist?

Bel met een professionele loodgieter die uw badkamer lekkage in een mum van tijd oplost!

Lekkage badkamer

Particulier en zakelijk

Betaalbare prijzen

Vakkundige lekdetectie

Damian

review lekdetectie

We hadden een onduidelijke situatie met een lekkage in de vloerverwarming, maar ze hebben het opgelost door allerlei varianten te onderzoeken! Ze kwamen netjes op tijd en maakte tijd om uitleg te geven.

Vincent

review lekdetectie

Ik kan niet geloven hoe vriendelijk en professioneel dit bedrijf is! Ze namen de tijd om alles wat ze aan het doen waren uit te leggen, wat mijn leven als huiseigenaar een stuk makkelijker maakte. Ik zou ze zeker aanraden!

Petra

review lekdetectie

We zijn erg blij met onze keuze voor dit bedrijf. De service die zij leverden was snel, professioneel en betrouwbaar! We hadden een lekkage en we wisten niet waar de oorzaak zat.

Lekkage badkamer verzekering

Als u een lek heeft in uw badkamer en het is niet te wijten aan nalatigheid van uzelf of andere mensen (zoals kinderen), dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw verzekeringsmaatschappij zal waarschijnlijk alle schade dekken die door deze ongelukkige gebeurtenis is veroorzaakt; er zijn echter enkele dingen die hun beslissing kunnen beïnvloeden, zoals of zij geloven dat de schade opzettelijk of onopzettelijk was op basis van fotografisch bewijsmateriaal dat is ingediend bij een aanvraag voor schadevergoeding.

De experts van ons bedrijf zijn de beste op het gebied van lekdetectie. Het proces is snel en er is geen breekwerk nodig! Ook goedgekeurd door de verzekering. Wanneer water uw huis of bedrijf binnendringt, lijkt het niet altijd duidelijk waar het vandaan komt – vooral omdat in de meeste gebieden de leidingen verborgen liggen onder de grond, waardoor ze moeilijk te vinden zijn met traditionele methodes.
Wat kan een badkamer lekkage veroorzaken?
Lekkage in uw badkamer kan worden veroorzaakt door loszittende kitnaden of verouderde voegen. Voorkom verdere waterschade en maak vandaag nog een afspraak met een loodgieter!
Is een lekkage van de badkamer verzekerd?

Is uw badkamer aan het lekken? U vraagt zich misschien af of het verzekerd is. De muren en leidingen maken deel uit van het gebouw, deze vallen onder de opstalverzekering, maar hoe zit het met een lekkende kraan of losliggende laminaatvloer beschadigd door water? Dit valt meestal onder de inboedelverzekering.

Wat kost het opsporen van een lekkage?
Gemiddeld kost lekdetectie tussen de 300 en 400 euro. Een lek kan zich op vele plaatsen voordoen! Vaak zit het onder uw dak, achter muren, bij de waterleidingen of het plafond waar u misschien niet eens weet dat er waterschade is totdat het te laat is voor reparaties.
Kan ik zelf een lekkage oplossen?
Gelukkig zijn de meeste lekken gemakkelijk te verhelpen. Als u denkt dat uw waterrekening misschien vals is of als het lek uit een ongebruikelijke bron komt, zoals onder vloerplanken, dan is het het beste dat men meteen professionals inschakelt!

De nieuwste artikelen over badkamer lekkage

Offerte voor lekdetectie ontvangen

24/7 bereikbaar bij spoed
Ervaren lokale specialisten
Particulier en zakelijk
Vakkundige lekdetectie
Betaalbare prijzen

Heeft u vragen? Bel: 085 060 8433

Contact met een lekdetectie specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.