Meer dan 10 jaar ervaring
Gratis en vrijblijvende offerte

Lekkage gevel

Heeft u vochtplekken op uw muur opgemerkt? Donkere verkleuring, muffe geur en schimmelgroei in de muren van uw huis of bedrijf. De kans is groot dat er water uit een lekkage komt! Lekdetectie onderzoek helpt de gevel lekkage te vinden, zodat we meteen snelle oplossingen kunnen bieden.

Waar zit de lekkage?

Vraag een offerte aan binnen 1 minuut.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen? Bel: 085 060 8433

Gevel lekkage opsporen met lekdetectie

Een vochtig oppervlak levert ernstige problemen op voor pleisterwerk; het zal ook het isolatieniveau in gebouwen aantasten, evenals de menselijke gezondheid door verhoogde risicofactoren in verband met vochtigheid, zoals astma symptomen. Wij kunnen dit voor u oplossen voordat deze problemen ernstiger worden dan ze al lijken. Bel met een van onze specialisten op het gebied van lekdetectie.

Het eerste teken dat u een lekkage aan de gevel heeft is wanneer er mos begint te groeien aan de buitenkant van uw gebouw. Dit komt omdat het een gebied nodig heeft waar vocht zich kan verzamelen en voortplanten. Een tweede waarneming is de schimmelvorming binnenin de woning.

24/7 bereikbaar bij spoed

Ervaren lokale specialisten

Vaak gedekt door verzekering

Wat moet ik doen als de gevel van mijn huis lekt?

Een lekkage aan de gevel kan waterschade veroorzaken in de verticale bouwdelen van een constructie. U zult dit willen aanpakken zodra het begint te gebeuren. De eerste stap is het nemen van foto’s van vocht dat aanwezig is op zichtbare plaatsen op de muren. Het is ook van cruciaal belang voor uw gezondheid en die van anderen om dit snel op te lossen.

  • Zorg dat de schade beperkt wordt en pak de oorzaak aan.
  • Meld de lekkage van je gevel of spouwmuur bij je verzekering.
  • Foto’s maken van vocht dat aanwezig is op zichtbare plaatsen.

Bel vervolgens een lekdetectie specialist die ter plaatse komt.

Lekkage gevel

Particulier en zakelijk

Betaalbare prijzen

Vakkundige lekdetectie

Damian

review lekdetectie

We hadden een onduidelijke situatie met een lekkage in de vloerverwarming, maar ze hebben het opgelost door allerlei varianten te onderzoeken! Ze kwamen netjes op tijd en maakte tijd om uitleg te geven.

Vincent

review lekdetectie

Ik kan niet geloven hoe vriendelijk en professioneel dit bedrijf is! Ze namen de tijd om alles wat ze aan het doen waren uit te leggen, wat mijn leven als huiseigenaar een stuk makkelijker maakte. Ik zou ze zeker aanraden!

Petra

review lekdetectie

We zijn erg blij met onze keuze voor dit bedrijf. De service die zij leverden was snel, professioneel en betrouwbaar! We hadden een lekkage en we wisten niet waar de oorzaak zat.

Wat zijn de oorzaken van een gevel lekkage?

Er zijn waarschijnlijk vele redenen waarom uw huis waterschade zou kunnen ondervinden. De meest voorkomende oorzaak van vocht in de muren is slecht of oud voegwerk dat kan leiden tot lekken bij naden zoals die in een uitbouw, ramen/kozijnen die niet goed zijn afgedicht tegen het binnendringen van regenwater. Dit draagt ook bij aan verdere problemen met schimmelgroei op isolatie- en waterdichting materialen binnen deze ruimtes.

Lekkage gevel opsporen en repareren

Het belangrijkste om te weten over het opsporen van een lekkage is dat het niet gemakkelijk is. Er zijn veel verschillende manieren waarop u kunt proberen er een te vinden, maar hoe goed uw methodes ook werken om ze daadwerkelijk te lokaliseren zal variëren afhankelijk van het type of de stijl van het huis. Schimmel en vochtige plekken zijn niet altijd tekenen die wijzen op barstende leidingen in huis. De enige manier om een lek op te sporen is door gebruik te maken van de modernste technologie. Een specialist kan het snel voor u vinden, en met zijn apparatuur kan hij precies aanwijzen waar het probleem is!

Is een lekkage slecht voor mijn gezondheid?
Lekkage is een nare zaak! Het veroorzaakt niet alleen schade aan uw huis, maar wanneer u er lang genoeg aan wordt blootgesteld, zijn er ook een aantal vrij ernstige neveneffecten. Een van de manieren waarop schimmel schade kan aanrichten bij mensen met een zwakker immuunsysteem zoals ouderen of mensen die lijden aan chronische ziekten zoals astma en diabetes – waarvan we al weten dat ze invloed hebben op hun gezondheid – is door hen zich zieker te laten voelen dan ooit tevoren mogelijk was, want laten we eerlijk zijn: niemand wil dit soort gedoe op welke leeftijd dan ook.
Hoe ernstig is een lekkage?

Lekkage kan zeer gevaarlijk en duur zijn om mee om te gaan. Het is belangrijk dat u het lek zo snel mogelijk vindt, zodat het niet verergert of meer schade veroorzaakt in uw huis! Schimmel kan groeien als er water staat voor een lange periode – maar maak u geen zorgen, want we hebben alles onder controle. Wij bieden snelle service 24/7 365 dagen per jaar.

Wie repareert de lekkage?
Onze experts kunnen uw lek lokaliseren en snel repareren. Zij zijn opgeleid om de bron van waterschade te vinden, hoe klein of groot deze ook is! Als u merkt dat er water lekt uit een deel van uw huis, bel dan een expert om het lek te lokaliseren en te repareren voor optimale prestaties!
Hoe ziet een lekkage eruit?
Lekken zijn over het algemeen gemakkelijk te ontdekken. Ze laten vaak vocht- en schimmelplekken achter, daarom kan het zijn dat u een verhoging van uw waterrekening krijgt. Als u ze opmerkt, kunnen ze overal zijn, van de binnenkant van muren, vloeren; achter kasten in keukens en badkamers- zelfs onder gootstenen!

De nieuwste artikelen over gevel lekkage

Offerte voor lekdetectie ontvangen

24/7 bereikbaar bij spoed
Ervaren lokale specialisten
Particulier en zakelijk
Vakkundige lekdetectie
Betaalbare prijzen

Heeft u vragen? Bel: 085 060 8433

Contact met een lekdetectie specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.