Meer dan 10 jaar ervaring
Gratis en vrijblijvende offerte

Lekkage plafond

Als u een lekkage in uw plafond heeft, aarzel dan niet om snel actie te ondernemen. Niet alleen voor uzelf, maar ook zodat er verdere schade voorkomen kan worden! Het is erg vervelend! Maar maakt u zich geen zorgen, wij kunnen u helpen.

Waar zit de lekkage?

Vraag een offerte aan binnen 1 minuut.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen? Bel: 085 060 8433

Bel een ervaren lekkage specialist

Het antwoord op de vraag “wie kan ik bellen?” is heel eenvoudig. Het is ook altijd het beste voor u! De plaatselijke specialist zal snel komen helpen om het lekkageprobleem op te lossen – ongeacht hoe laat het is op een bepaalde dag of nacht. Dus bel vandaag nog en ons team staat voor u klaar.

Plafond lekkage voorkomen? Bekijk onze tips

We hebben allemaal wel eens dat gevoel wanneer we water uit het plafond horen druppelen. Het is een duidelijk teken van een op handen zijnde lekkage en het kan zijn dat u de schade al begint op te merken – bruine kringen op uw muren, een schimmelgeur op plaatsen waar die niet hoort te hangen.

Er zijn stappen die deze problemen gemakkelijk kunnen voorkomen:

1. Laat je badkamer altijd installeren door een professional die weet wat hij doet.
2. Controleer regelmatig voegen en kitnaden bij je douche, je bad, tegelwerk en vloer.
3. Voorkom een verstopte afvoer en maak deze elke maand een keer schoon.
4. Doucheputje toch verstopt? Gebruik geen chemische ontstoppingsmiddelen.
5. Maak twee keer per jaar al je dakgoten goed schoon en plaats bladvangers.
6. Controleer na een storm of dakpannen zijn verschoven of beschadigd.

24/7 bereikbaar bij spoed

Ervaren lokale specialisten

Vaak gedekt door verzekering

Lekkage plafond opsporen met lekdetectie

Lekdetectie is een essentiële stap in elk huisreparatie project. Het kan u helpen te identificeren waar uw waterrekeningen naartoe gaan, zodat reparaties niet opnieuw hoeven te worden uitgevoerd kort nadat ze zijn voltooid!

De lekdetectie specialist zal speciale apparatuur en verschillende methoden gebruiken om lekken snel op te sporen zonder dat hij/zij daarbij zelf al te veel gedoe of schade veroorzaakt.

We gebruiken vaak twee methoden naast elkaar. Eén om het lek te lokaliseren en een andere methode ter bevestiging, waarna u altijd een uitgebreid rapport ontvangt met alle bevindingen over uw lekkage! Bel vandaag nog met een ervaren specialist.

Plafond repareren na lekkage

Wordt de lekkage in uw plafond eindelijk verholpen? De specialist heeft het gevonden, en nu kunt u gerust zijn, wetende dat er geen water meer zal doorsijpelen. Soms is het gemakkelijk om deze lekken te repareren, soms ook niet!

Als u waterschade heeft gehad, kunt u de taak van het repareren van uw plafond misschien nog even uitstellen. Het kan weliswaar twee maanden duren voordat alles is opgedroogd, maar nu is er tenminste tijd om alles goed op te ruimen en de reparaties in orde te brengen zonder dat er nog meer lekken ontstaan!

Lekkage plafond

Particulier en zakelijk

Betaalbare prijzen

Vakkundige lekdetectie

Damian

review lekdetectie

We hadden een onduidelijke situatie met een lekkage in de vloerverwarming, maar ze hebben het opgelost door allerlei varianten te onderzoeken! Ze kwamen netjes op tijd en maakte tijd om uitleg te geven.

Vincent

review lekdetectie

Ik kan niet geloven hoe vriendelijk en professioneel dit bedrijf is! Ze namen de tijd om alles wat ze aan het doen waren uit te leggen, wat mijn leven als huiseigenaar een stuk makkelijker maakte. Ik zou ze zeker aanraden!

Petra

review lekdetectie

We zijn erg blij met onze keuze voor dit bedrijf. De service die zij leverden was snel, professioneel en betrouwbaar! We hadden een lekkage en we wisten niet waar de oorzaak zat.

Wat is onze werkwijze bij een lekkage?

Hebt u een lekkage in het plafond opgemerkt?

Vul dan ons aanvraagformulier in en neem contact op met een expert. Wij maken een afspraak voor u, waar zij uw huis kunnen doorzoeken om precies te weten te komen wat er aan de hand is met eventuele lekkages of andere schade veroorzaakt door waterschade – zoals lekkage aan plafonds!

De specialist zal u ook advies geven over hoe u de zaken op dit punt het beste kunt aanpakken. Wij bieden garantie op elk soort vakmanschap dus er is geen enkel risico aan verbonden.

Wat zijn de tarieven om een plafond lekkage op te lossen?

De kosten van het repareren van een plafond lekkage varieert afhankelijk van de grootte en de omvang. Een grondig onderzoek moet altijd voorafgaan aan elke reparatie poging om er zeker van te zijn dat u niet te maken heeft met iets ergers zoals waterschade, waarvoor onmiddellijk professionele hulp nodig is!

Wat moet ik doen bij een plafond lekkage?
Een plafond lekkage is geen probleem voor ons team. Wij hebben alle gereedschappen en vaardigheden die nodig zijn om dit probleem snel op te lossen, zodat u zich kunt concentreren op andere dingen zoals uw gezin of uw werk!
Kunnen plafonds instorten door lekken?
Ja, dat kan. De meest voorkomende oorzaken van schade door instortende plafonds zijn lekkende of gebarsten leidingen, zoals een overlopend toilet of badkuip in combinatie met daklekkages; maar elke waterbron zal uiteindelijk een ruïne veroorzaken als er niets aan gedaan wordt – dit geldt ook voor grote hoeveelheden die in de muren terechtkomen!
Hoe lang voordat een muur droog is na lekkage?

Een eenvoudig antwoord is dat de tijd varieert van plaats tot plaats in uw huis totdat u hebt gerepareerd wat hen al deze problemen heeft bezorgd! Maar gemiddeld zouden muren zich binnen ongeveer 2 tot 3 maanden moeten kunnen herstellen als er niet te veel schade is aangericht tijdens de eerste lekkage(s). Nadat alles weer zorgeloos is opgelapt door een deskundig team.

Gevaren bij een waterlekkage
Er zijn veel gevaren verbonden aan een waterlekkage, maar het grootste gevaar is dat u het niet kunt ontdekken tot het te laat is. Als u dagelijks vocht door uw muren of vloeren ziet sijpelen, kan dit een indicatie zijn dat er al schade is aangericht!
Lekkage in het huis verzekerd? Ja, het is gedekt!
Als u zich afvraagt of uw huis is beschermd tegen lekken veroorzaakt door verschillende omstandigheden, kijk dan niet verder dan deze lijst van veel voorkomende kwalificaties die in aanmerking kunnen komen als “lekken” verzekeraars zullen overwegen bij de beslissing of ze moeten uitkeren voor reparaties. Lekkende leidingen aan centrale verwarming / water-systeem – wat zou betekenen dat alle schade als gevolg van vrieskou en weersomstandigheden ook – dus zorg ervoor dat deze nauwlettend worden gecontroleerd het hele jaar door.
Plafond vlekken na een lekkage verwijderen
Een van de meest voorkomende oorzaken van vlekken op plafonds zijn lekkages, en het is gemakkelijk te verhelpen! Zorg ervoor dat u tien procent bleekmiddel in een wateroplossing hebt gemengd voordat u het op delicate plekken spuit of smeert. De vlek zal na een dag met deze methode verdwijnen. Herhaal zo nodig elke keer als u merkt dat een nieuwe vlek zichtbaar wordt!

De nieuwste artikelen over plafond lekkage

Offerte voor lekdetectie ontvangen

24/7 bereikbaar bij spoed
Ervaren lokale specialisten
Particulier en zakelijk
Vakkundige lekdetectie
Betaalbare prijzen

Heeft u vragen? Bel: 085 060 8433

Contact met een lekdetectie specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.