Meer dan 10 jaar ervaring
Gratis en vrijblijvende offerte

Lekkage waterleiding

Een lekkage aan de waterleiding is de vloek van iedere huiseigenaar. Als u op zoek bent naar professionele hulp bij het vinden en repareren van uw lekkage, neem dan vandaag nog contact met ons op! Onze loodgieters zullen graag werken aan het probleem dat dit heeft veroorzaakt.

Waar zit de lekkage?

Vraag een offerte aan binnen 1 minuut.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen? Bel: 085 060 8433

Waterleiding lekkage opsporen

De waterleiding komt je huis binnen op een centraal punt. Daarna vertakt hij zich in verschillende richtingen, en soms zijn lekken te vinden langs deze verborgen leidingen! Je kunt ze opsporen door iets wits te pakken, zoals toiletpapier of keukenpapier – let op kalkaanslag, vocht en roest. Neem dus de tijd om elke kamer om beurten te doorlopen.

Als u de lekkage niet zelf kunt vinden op plaatsen waar het gemakkelijk te zien is, dan zijn het waarschijnlijk verborgen waterleidingen die lekken en niet met het blote oog kunnen worden gezien. Dit is waarom het inschakelen van een expert die ervaring heeft met het vinden van lekken enorm zal helpen! Zijn methoden zijn anders dan alle andere die er zijn en hij gebruikt apparatuur die speciaal voor deze taak is ontworpen. Bel met een van onze specialisten of vraag een offerte aan.

24/7 bereikbaar bij spoed

Ervaren lokale specialisten

Vaak gedekt door verzekering

Lekkage waterleiding repareren

De loodgieter weet waar het lek in uw waterleiding zit en hij kan snel werken om het te repareren. Er is geen breekwerk nodig, want vaak is een klein gaatje al voldoende! Is er een open breuk bij enkele tegels op de badkamermuur? De reparateur verwijdert gewoon twee lagen tegels tot ze hun bestemming hebben bereikt: vervolgens dicht hij het lek die de problemen veroorzaakten en plaatst de badkamertegels weer terug.

U heeft een lekkage in uw huis en het moet nu gerepareerd worden?
Geen zorgen, wij zijn er voor u. U vult ons aanvraagformulier in of belt vandaag nog!

Lekkage waterleiding

Particulier en zakelijk

Betaalbare prijzen

Vakkundige lekdetectie

Damian

review lekdetectie

We hadden een onduidelijke situatie met een lekkage in de vloerverwarming, maar ze hebben het opgelost door allerlei varianten te onderzoeken! Ze kwamen netjes op tijd en maakte tijd om uitleg te geven.

Vincent

review lekdetectie

Ik kan niet geloven hoe vriendelijk en professioneel dit bedrijf is! Ze namen de tijd om alles wat ze aan het doen waren uit te leggen, wat mijn leven als huiseigenaar een stuk makkelijker maakte. Ik zou ze zeker aanraden!

Petra

review lekdetectie

We zijn erg blij met onze keuze voor dit bedrijf. De service die zij leverden was snel, professioneel en betrouwbaar! We hadden een lekkage en we wisten niet waar de oorzaak zat.

Waterleiding reparatie kosten

Hoeveel rekent een loodgieter om uw lek te repareren? Dat hangt af van de situatie en het probleem. U zult nooit precies weten wat het zal zijn totdat ze hun tijd nemen tijdens een inspectie, maar hier zijn enkele dingen die van invloed kunnen zijn.

  • Hoe ernstig is de waterleidingbreuk? Als u onmiddellijke hulp nodig heeft of denkt dat er geen uitweg is, verwacht dan hogere prijzen van professionals die meteen aan de slag kunnen.
  • Welke methode is nodig om de waterleiding lekkage op te sporen?
  • Hoeveel tijd kost het onze lekdetectie specialist om de waterleiding te repareren?

Tijdens een consultatie zal de lekkage specialist u een idee geven van wat er moet gebeuren en hoeveel het zal kosten. U kunt dan beslissen of u wilt dat ze uw probleem zo snel mogelijk verhelpen of niet!

Lekkage waterleiding verzekering

Als u een lek heeft, is het belangrijk om de bron zo snel mogelijk te vinden, zodat uw verzekering de schade kan vergoeden. In de meeste gevallen omvat dit waterschade veroorzaakt door kapotte leidingen, tenzij de lekkage is ontstaan door uw eigen schuld of wanneer deze voorkomen had kunnen worden.

Wie repareert de waterleidingen?
Door de hoofdleiding geboord, beschadigd door vorst of gewoon versleten. De leiding is een kwetsbaar onderdeel van uw huis en als het hard genoeg wordt geraakt, kunt u ernstige problemen krijgen als dit in uw huis is gebeurd. Neem zo snel mogelijk contact op met een vakman!
3 tips om een lekkage te voorkomen

Het voorkomen van een lek in een waterleiding is beter dan het genezen ervan. Er zijn enkele preventieve maatregelen die u kunt nemen zodat toekomstige problemen zich niet voordoen.

  • Sluit buitenkranen altijd af tijdens koude maanden;
  • Installeer een “antivries” kraan
  • Laat jaarlijkse inspecties uitvoeren op het waterleiding systeem

Het is het beste om altijd een professional te laten komen om het probleem te beoordelen/repareren voordat het nog erger (en duurder) wordt.

Dekt de verzekering de waterschade?
Als het antwoord zoiets is als “dat hangt ervan af”, dan bent u niet de enige. De kosten van reparaties zullen variëren op basis van wat voor soort en grootte breuk is opgetreden, alsmede waar het gebeurt (binnen of buiten). Als het gaat om een onzichtbare lekkage dekt de verzekering meestal de gevolgschade en alle kosten voor de lekdetectie uitvoering. Gaat het om een onzichtbaar lek in je waterleiding? Dan dekt je verzekeraar in de meeste gevallen de gevolgschade en de kosten voor de lekdetectie.
Wat zijn de voordelen van een lekdetectiebedrijf?

Onzichtbare lekken kunnen grote schade veroorzaken. Met de hulp van een professioneel bedrijf bent u er zeker van dat uw lek precies gelokaliseerd wordt zonder hak- of breekwerk; bovendien – als er een verzekeringseis is voor dit type beoordeling – dan hebben wij het onder controle! We maken ook een analyse en rapport achteraf – dit helpt ons beiden ook te beschermen tegen aansprakelijkheidskwesties – plus er zijn vele andere redenen waarom het inhuren van een loodgieter elke cent waard zou zijn.

Offerte voor lekdetectie ontvangen

24/7 bereikbaar bij spoed
Ervaren lokale specialisten
Particulier en zakelijk
Vakkundige lekdetectie
Betaalbare prijzen

Heeft u vragen? Bel: 085 060 8433

Contact met een lekdetectie specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.